2 Move U

Met veel trots stellen wij u onze minionderneming “2 Move U” voor. Wij zijn 13 gemotiveerde leerlingen uit het Handelsinstituut Regina Pacis in Tielt en volgen de richting Marketing en Ondernemen. We krijgen dit jaar de kans om een eigen minionderneming te starten. We kunnen hierbij rekenen op het advies van onze leercoach en droomcoach. Wij willen met onze minionderneming een sportieve en gezonde levensstijl stimuleren. We zullen sportworkshops, fietstochten, gezonde voedingspakketten en nog veel meer aanbieden. Gezond leven zorgt voor een goede fysieke maar zeker ook mentale gezondheid, daar zijn wij als mini van overtuigd!
Volg alvast de Facebook- en Instagrampagina van 2 Move U om op de hoogte te blijven!

 Foto mini met logo Small

 

Duarti

Wij stellen met veel trots onze minionderneming ‘Duarti’ aan jullie voor! Duarti bestaat uit 8 gemotiveerde, leergierige leerlingen uit 5 Marketing & Ondernemen. Wij verkopen 100% duurzame artikelen, op deze manier hopen we duurzaamheid verder onder de aandacht te brengen.
Het is de bedoeling om jongeren en vele andere doelgroepen aan te sporen om duurzaam te leven. Wij zijn ervan overtuigd om met onze mini bij te dragen aan een duurzame planeet! Volg onze Facebook-en Instagrampagina en wees op de hoogte van al onze nieuwtjes!
Facebook: Duarti.hrp (https://www.facebook.com/duarti.hrp)
Instagram: Duarti_hrp (https://www.instagram.com/duarti_hrp/)

 

Duarti Small Logo Duarti

 

Together @ Home

De minionderneming Together@Home bestaat uit 17 gemotiveerde leerlingen uit 5 Marketing en Ondernemen. In tijden van corona willen ze graag een vleugje warmte en gezelligheid bij jullie in huis brengen.

Omdat geven nog leuker is dan krijgen ....

Een deel van de winst schenkt de minionderneming aan het Centrum voor Integrale Gezinszorg Nestel.

Het overige deel van onze winst verdelen ze over de aandeelhouders.

Meer info: https://www.facebook.com/TogetheratHome-114792613772056

 

RpErhJweZF tP4

Badge-it

Wij stellen graag nog een mini-onderneming van 6 NIT voor, namelijk Badge-IT. Deze mini-onderneming werkt aan een badgesysteem voor bedrijven en ondernemingen met als doel tijdsregistratie. Hierbij zouden bv. leden van een sportclub zich kunnen aanmelden met behulp van een badge. Door gebruik te maken van een badgesysteem is een papieren logboek niet meer nodig en kunnen bepaalde zaken eventueel geautomatiseerd worden.

 

Logo Badge IT

 

NOCLOUD

De leerlingen van NOCLOUD verkopen duurzame USB-sticks met als doel iedereen opnieuw te motiveren om USB-sticks voor vlotte schooldoeleinden te gebruiken. Hun slogan is: Smart people choose USB. De betekenis van de mini-ondernemingsnaam is geen wolk daarmee bedoelen ze geen online opslag via de Cloud.

Logo Nocloud